Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Lomarantala OY

Loma-Rantalan tila on kuulunut samalle suvulle vuodesta 1723 lähtien. Rantamaiseman ääreltä löytyy Ravintola Jokke's Stube. Monipuolisen aamiaisen voimalla on hyvä lähteä viettämään lomapäivää tai keskittyä vaikkapa kokoukseen. Voit myös tilata Jokke's Stuben kokin valmistaman, luonnonmukaisia ja lähiruokaa hyödyntävän aterian ryhmällesi.

Ohjelmapalveluita Loma-Rantalasta löytyy omasta takaa. Kiinnostaisiko esimerkiksi opastettu retkihiihto- tai lumikenkäsafari laavuaterioineen, nokipannukahveineen, näköaloineen ja loppusaunoineen Tahkovuoren huipun näkymiä ihaillen?

Tilat ja palvelut

Lomakylässä on majoitusta jopa 160 henkilölle kun lomakylän kaikki mökit lisävuoteineen lasketaan mukaan. Ravintola Jokke's Stubessa tilat 70:lle ja kesällä lisäksi rantaterassi 50:lle. Pihapiirissä tilaa isoillekin juhlille. Mökkikylästä pääsee kätevästi Tahkon rinteille Skibussilla ja kaikki Tahkon palvelut ovat max 2 km:n päässä. Kesällä vierailla käytössä pihan oma uimaranta ja rantasauna. Loma-Rantala sopii erinomaisesti juhlapaikaksi, kaveriporukan kokoontumiseen, perheille tai yritystapahtumiin.

Linkki: http://


 Lomarantala OY - tuotteet

Vuorela, Kumpula ja Harjula 12 hlö

Vuorela, Kumpula ja Harjula 12 hlö

106.00

alk. vrk. Kysy tarjous ryhmällesi!


Jokke

Jokke's Stube

Kysy tarjous


Raitala

Raitala

Kysy tarjous


Mäntylä, Koivula ja Honkala 8 hlön mökit

Mäntylä, Koivula ja Honkala 8 hlön mökit

132.00

alk. vrk! Kysy tarjous varauspyyntölomakkeella!


Tuomela 5

Tuomela 5

63.00

alk./ vrk. Kysy tarjous


Tuomela 4

Tuomela 4

63.00

€ alk./ vrk. Kysy tarjous


Haapala ja Pajula 12 hlö:n mökit

Haapala ja Pajula 12 hlö:n mökit

135.00

alk. vrk.Kysy henkilöhintaa tai tarjous ryhmällesi


Rantamökki

Rantamökki

70.00

alk. vrk. Kysy tarjous