Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta

Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta


85.00


/75 min/ hlö, hieronta

Aromaterapia on lempeä terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä eteerisiä öljyjä hieronnassa hyödyntävä hoitomuoto. Hoito perustuu yksilölliseen öljyvalintaan, jossa asiakas valitsee tuoksun.

Aromaterapiahoidossa eteeristen öljyjen kasviperäiset tehoaineet kulkevat ihon läpi virkistäen, vahvistaen ja rentouttaen kehoa. Tuoksut vaikuttavat hoidon aikana aivojen limbiseen järjestelmään, joka osallistuu mm. stressihormonien säätelyyn elimistössä. Hoito sopii myös esimerkiksi lihasjännityksiin, nivelvaivoihin, selluliittiin, unihäiriöihin, masennukseen ja vaihdevuosioireisiin. Aromaterapiassa keho saa tarvitsemaansa lepoa ja sen uudistava vaikutus ulottuu niin mieleen kuin kehoonkin juuri tarvitsemallasi tavalla.

Sataprosenttiset eteeriset öljyt ovat vahvoja aineita ja niitä käytetään hieronnassa aina laimennettuina. Aromaterapeuteilta saat ohjeet öljyjen turvalliseen käyttöön myös kotikäytössä.

Hoidon tekee koulutettu hieroja, diplomiaromaterapeutti.

 

 

 

 

Palvelut, Polttarit
TARJOUSPYYNTÖ - Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta -

a 85.00 /75 min/ hlö, hieronta

 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen


 tuotteet

Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta

Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta

85.00

/75 min/ hlö, hieronta