Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Varaa koko Pehku
Varaa koko Pehku

Varaa koko Pehku


3300.00


/ilta

Varaa koko Pehku omalle ryhmällesi! Sauno, syö, tanssi ja laula - tänä iltana koko Pehku vain teille

Hinta 130 € / henkilö
Varaa koko Pehku omalle porukallesi -yksityisilta 130 € / hlö sisältää: Mualiman saunan, paljun, pyyhkeet, liha- tai juustofonduen, kaksi kaatoa talon viiniä, kaksi drinkkilippua sekä Dj:n. Illan minimilaskutus on 3300,00 euroa sis alv. Mukaan mahtuu noin 100 henkilöä ja Pehku on käytössänne yksityistilana ainoastaan teitä varten.

 

Sauna ja palju
Pehkun sauna, Mualiman Sauna on puulämmitteinen näköalasauna aivan ravintolan kyljessä. Lauteille mahtuu parikymmentä kylpijää kerrallaan ja sauna-aikaa pidentämällä löylyistä nautiskelee leppoisasti myös isommat porukat. Vaatteet vaihdetaan saunan takkatuvassa ja tarvittaessa voimme avata myös viereisen Riihen esimerkiksi naisten pukeutumistilaksi. Pehkun yksityisillassa hintaan sisältyy aina myös palju, jossa mieli rentoutuu tähtitaivasta kavereiden kanssa katsellen. Omia pyyhkeitä ei Mualiman Saunalle tarvitse tuoda, ne on teille valmiina. Saunajuomat hintaan eivät sisälly, ne laskutetaan erikseen menekin mukaan.

Fondueillallinen
Pehkun yksityisiltaan sisältyy liha- tai juustofondue sekä kaksi kaatoa talon puna- tai valkoviiniä / olutta tms per henkilö. Mikäli haluatte, voitte höystää tilaustanne vielä esimerkiksi alku- tai jälkiruualla ja kahvilla & avecilla. Lihafondue sisältää 200g mureaa naudan sisäfileetä, joka kypsennetään pöydässä mausteisessa lihaliemipadassa. Lisäksi tarjolla on tuoreita kauden vihanneksia, herkkusieniä, cocktailkurkkua, aurinkokuivattua tomaattia, valkosipuli-chilimajoneesia, paholaisenhilloa, talon omaa kastiketta, uuniperunaa ja tuoretta leipää. Juustofonduen ideana on, että lihaliemen sijaan padassa on Gruyere-, Emmental ja Appenzeller -juustoista tehtyä juustosulaa, joissa dippaillaan paitsi leipää, myös muita lihafonduessakin olevia lisukkeita. 


Laula, tanssi ja naura
Saunan lämmössä rentoutumisen ja hyvän ruuan jälkeen tunnelma alkaa monesti kaivata vähän menevämpää musiikkia. Jostain kuuluu pieni kuiske: Eikös tämä ole se sama paikka, jossa käydään aina afterskin aikaan? Onhan se. Sama paikka - illalla vain ihan eri näköinen kuin päivällä. Mutta ei hätää, Pehkun Dj on paikalla teitä varten, joten juhlat voivat alkaa juuri silloin kun se teille sopii. Kuka ekana pöydillä? Pakettihintaan sisältyy kaksi drinkkilippua per henkilö. Ylimenevien juomien osalta voimme sopia maksaako jokainen ne itse, vai maksaako isäntä ne lähtiessään.

 

Lisää tilaukseesi esimerkiksi: Bussi- tai taksikuljetukset, saunajuomat, alku- tai jälkiruoka sekä muut mahdolliset juomat.

Saunat ja paljut
TEE VARAUS TUOTTEESEEN - Varaa koko Pehku -

« Helmikuu 2024 »
MaTiKeToPeLaSu
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29


« valitse päivä kalenterista

Valitut ajat 26.02.2024


Määrä
 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni


 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen