Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Movie Guns Extented


115.00


hlö

Tässä versiossa on lisänä bonusmateriaalia tavalliseen Movie Guns ammuntaan. ”Trust Me, I Know What I´m Doing”- Sledgehammer. Yhteensä 50 laukausta.

Walther PPK 7,65mm Puoliautomaattipistooli. Tällä aseella James pelasti maailman alkuaikojen Bondeissa.
Glock 17 9mm puoliautomaattipistooli. Tämä ase on käytössä useissa elokuvissa, kuten myös viranomaisilla useissa maissa. Jo Johnny Crockett jahtasi roistoja Miami Vicessa tämän kanssa.
Smith&Wesson M29 .44 magnum revolveri. ”Dirty” Harry Callahan laittoi pahikset ojennukseen tällä pelillä.
Kalashnikov rynnäkkökivääri 7,62×39 puoliautomaattikivääri. Maailman eniten valmistettu asemalli ja mukana useissa elokuvissa.
AR15 rynnäkkökivääri .223 puoliautomaattikivääri. Kaikki Vietnam elokuvat.
M27 ”Pystykorva/Ukko-Pekka” 7,62x53R pulttilukkokivääri. Tuntematon sotilas: ”Eihän tällä sohlolla mihinkään osaa”, komentista huolimatta tarkka-ase.
MP 5 9mm Puoliautomaattikivääri SWAT- teamien aseena monissa elokuvissa, mm. Terminator 3
Desert Eagle 50 .50AE Puoliautomaattipistooli. No niin nyt päästään isojen poikien aseisiin: Arnoldilla oli kädessään tämä jo Kommandossa.
Smith&Wesson 500 .500 Magnum Revolveri. Tätä maailman tehokkainta käsiasetta ei vielä ole pahemmin nähty elokuvissa, mutta tästä versiosta se kuitenkin löytyy. Uskallatko kokeilla?

Yhteensä 50 laukausta

Aktiviteetit, Ammunta
VARAUSPYYNTÖ - Movie Guns Extented -

a 115.00 hlö


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen