Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Taikaesityksiä Tahkolla


Kysy tarjous ryhmällesi

Taianomainen ilta, lähitaikuutta tai stand up-taikashow - myös etänä

Taianomainen ilta:
Taikuri Tapio Salomaan stand up-taikashow sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskalla jutustelulla höystettynä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä kuten sanomalehtiä, pulloja, sateenvarjoa, miekkaa, silinterihattua, suuria pelikortteja, huiveja jne. Hänen narutemppunsa ovat alan parhaita. Tapio ottaa yleisöstä avustajia muutamiin ohjelmanumeroihin. Hän viljelee hienoa huumoria avustajia loukkaamatta. Tapio on todellinen "mystiikan mestari ja mustan magian maisteri". Hän on toiminut ammattitaikurina yli 20 vuotta ja on 7-kertainen taikuuden SM-kilpailuiden mitalisti. Tapsa on esiintynyt myös TV:ssä, viimeksi Talent Suomi-kilpailussa.

Tapion ohjelmistossa on myös aina kiehtovaa lähitaikuutta. Lähitaikuudessa näette hämmästyttävää taikuutta aivan silmien alla, jota Tapio esittää kierrellen juhlavieraiden joukossa tunnelman kohottajana ruokailun, jälkiruoan tai vapaan seurustelun aikana. Esityksen huipentaisi hauska ja mukaansatempaava taikashow estradilta. Yhdistelmätaikuudessa näette molemmat taikuuden lajit.

Kokoukset, Kouluryhmät, Pikkujoulut, Polttarit, Ryhmät, Ryhmät
VARAUSPYYNTÖ - Taikaesityksiä Tahkolla -

a 0.00 Kysy tarjous ryhmällesi


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen