Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Tahkon portaat
Tahkon portaat
Tahkon portaat
Tahkon portaat

Tahkon portaat


Kysy tarjous porrastreeneistä

Suomen pisimmät portaat, eli Tahkon portaat valmistuivat syksyllä 2017 retkeilijöiden, kuntoilijoiden ja liikkujien sekä urheilijoiden iloksi.

Pitkiä portaita Tahkon huipulle

Tahkon portaat on yksinkertainen väylä Tahkon huipulle, jossa sijaitsevat myös patikointimahdollisuudet huikeissa maisemissa. Tahkon rinnelaueelta löytyy lisäksi täysimittainen frisbeegolf-rata, lokakuussa 2019 avattava näköalatorni sekä rinneravintola ( Pehku ja Panorama Bar ).

Portaiden juurelle pääsee Ravintola Tirolin terassin kautta. Tahkon portaissa on 1054 porrasta ( tässä luvussa ei ole laskettu Ravintola Tirolin terassin portaita ) ja
nousua yhteensä noin 800m. Jos nousee koko reitin portaiden kautta Tahkon laelle, tulee matkaa kilometri.
Portaat on rakennettu puusta ja käyttäjiä pyydetäänkin huomioimaan, että nastakenkien ja teräväpiikkisten sauvojen käyttö portaissa on kielletty.

Tahkon portaat ovat avoinna ainoastaan kesäkaudella ja ne ovat kaikkien ulkoilijoiden, treenaajien ja retkeilijöiden vapaasti käytettävissä.
Portaisiin saa myös tilattua ohjatut porrastreenit kauttamme. Portaat saa liitettyä myös osaksi ohjattua Patikointiretkeä . Muita ideoita? Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri teidän tarpeita vastaava ohjelma portaita hyödyntäen!


Talvikunnossapitoa tai valaistusta portaissa ei ole.

Aktiviteetit, Ryhmät, Ryhmät
VARAUSPYYNTÖ - Tahkon portaat -

a 0.00 Kysy tarjous porrastreeneistä


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen