Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Farmin vahvin -ohjelma
Farmin vahvin -ohjelma
Farmin vahvin -ohjelma
Farmin vahvin -ohjelma
Farmin vahvin -ohjelma

Farmin vahvin -ohjelma


170.00


2-6 hlö.

Riittävätkö rahkeet, kestääkö kantti? FARMIN VAHVIN - ohjelmassa Tahko Farmilla mitataan yksilön/ryhmän vahvuutta mm. tiedossa, voimassa, tekniikassa, nopeudessa ja tarkkuudessa.

Porukkanne jäsenet ottavat mittaa  toisistaan yllätyksellisillä ja hauskoilla rasteilla, aidossa Farmiympäristössä. Kisailu voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan ja osallistujien määrästä riippuen yksilö- tai ryhmäkisana ja Farmin "vahvin" tittelillä palkitaan ei niin ryppyotsaisen tuomaroinnin perusteella "vahvin" yksilö tai ryhmä.

Kisailu tapahtuu Tahko Farmilla. Osallistujan on syytä varautua säänmukaisin varustein. Kisan jälkeen kaikki halukkaat pääsevät Omatoimiselle Farmikierrokselle tutustumaan Farmin ihaniin eläimiin, ruokkimaan ja rapsuttelemaan niitä.

Farmilla on käytössä nuotiopaikka, jossa voitte  syödä omia eväitä tai tilata vaikka lettukahvit tai ruokailut toiveidenne mukaan. Käytössä on myös katettu halli, jossa pöydät ruokailijoille.

Järjestämme kisailuja ympäri vuoden tilauksesta. Sopii myös isoille ryhmille.


Ohjelman kesto vaihtelee ryhmän koon ja toiveiden mukaan 1-2 tuntia.

Hinta 170 euroa/ryhmä 2-6 hlöä, lisähenkilöt 30€/hlö. Huomioithan, että laskutus ennakkoon ilmoitetun ryhmäkoon mukainen, vaikka joku jäisi ohjelmasta pois.

Tervetuloa aitoon Farmin tunnelmaan!


Aktiviteetit, Polttarit, Ryhmät, Työhyvinvointi-, virkistys- ja valmennuspalvelut
VARAUSPYYNTÖ - Farmin vahvin -ohjelma -

a 170.00 2-6 hlö.


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen