Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Ohjatut Superkisailut


38.00


/ hlö

SuperKisailut on rento, hyväntuulinen ja leikkimielinen tiimikisa, joka kohottaa tunnelman lisäksi myös ryhmänne yhteishenkeä.

Ohjatuissa kisailuissa joukkueet pääsevät kokeilemaan SuperCorner Tahkon sisäaktiviteettipuiston eri lajeja ja ottamaan mittaa toisista joukkueista.
Ja hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huikea kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset huipputasolle! Puisto-ohjaaja liikkuu ryhmien mukana ohjeistamassa sekä tsemppaamassa joukkueita ja suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen.. SuperKisailujen kesto on noin 90-120 min. Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka lähtevät puistoon suorittamaan rasteja. Tiimit kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Kisailussa saa kevyttä liikuntaa ja se sopii kaiken kuntoisille. Työntekijämme voi myös tehdä ryhmäjaon puolestanne.


* ESIMERKKILAJEJA (lajit voivat vaihdella)

    Rohkeat rallikuskit - Ota haaste vastaan ja selvitä kuka on polkuautoradan taitavin kuski
    Kiekkokingit - Laukaise kiekko mahdollisimman lujaa, tutka näyttää nopeuden. Kuka on lämärikunkku?
    SuperStepper - Kuka on porukan supersteppaaja, kenen jalat ovat vikkelimmät?
    ​Viheriön valtiaat - Kuka on minigolfin viheriön valtias?
    PesisStarat - Ole lyöjä tai lukkari, tutka mittaa pesislyöntien nopeuden.
    
     
Extra-rasti: Uinti foam-altaassa - Vaahtomuovikuutioiden seassa on pehmoista polskia - vaan onko sittenkään niin helppoa? Huom! Toteutus  mahdollista vain arkipäivisin tiettyinä aikoina, kysy lisää varaustiedustelun yhteydessä!

Kisailun jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisailu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Sopii kokousten ja koulutuspäivien oheisohjelmaksi, pikkujouluihin, synttäreille, mihin vain missä ryhmäsi haluaa pitää hauskaa ja liikkua, säävarmasti sisätiloissa.

Aktiviteetit, Pikkujoulut, Polttarit, Ryhmät, Ryhmät, Työhyvinvointi-, virkistys- ja valmennuspalvelut
VARAUSPYYNTÖ - Ohjatut Superkisailut -

a 38.00 / hlö


 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen