Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Ohjatut Superkisailut


36.00


/ hlö

Haasta kollegat, ystävät tai vaikka oma perhe! SuperKisailut iskevät nauruhermoon liikunnallisella twistillä, leikkimielisessä kisailussa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

SuperKisailut on tiimikisailu, jossa joukkueet testaavat puistossa erilaisia lajeja ja liikkuvat kevyesti samalla hauskaa pitäen. Ohjatuissa kisailuissa puisto-ohjaaja liikkuu ryhmien mukana ohjeistamassa sekä tsemppaamassa joukkueita. SuperKisailujen kesto on noin 90-120 min. Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka lähtevät puistoon suorittamaan rasteja. Tiimit kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Kisailussa saa kevyttä liikuntaa ja se sopii kaiken kuntoisille.


Kisailuiden tarkoituksena on yhteishengen kohottaminen ja hauskanpito! Työntekijämme opastaa alkuun, tsemppaa ja ohjaa mukana sekä suorittaa palkintojen jaon. Työntekijämme voi myös tehdä ryhmäjaon puolestanne.


* ESIMERKKILAJEJA (lajit voivat vaihdella)

    Rohkeat rallikuskit - Ota haaste vastaan ja selvitä kuka on polkuautoradan taitavin kuski
    Kiekkokingit - Laukaise kiekko mahdollisimman lujaa, tutka näyttää nopeuden. Kuka on lämärikunkku?
    SuperStepper - Kuka on porukan supersteppaaja, kenen jalat ovat vikkelimmät?
    ​Viheriön valtiaat - Kuka on minigolfin viheriön valtias?
    PesisStarat - Ole lyöjä tai lukkari, tutka mittaa pesislyöntien nopeuden.
    
     
Extra-rasti: Uinti foam-altaassa - Vaahtomuovikuutioiden seassa on pehmoista polskia - vaan onko sittenkään niin helppoa? Huom! Toteutus  mahdollista vain arkipäivisin tiettyinä aikoina, kysy lisää varaustiedustelun yhteydessä!

Kisailun jälkeen voi vapaasti jäädä testailemaan eri aktiviteetteja.

Sopii kokousten ja koulutuspäivien oheisohjelmaksi, pikkujouluihin, synttäreille, mihin vain missä ryhmäsi haluaa pitää hauskaa ja liikkua, säävarmasti sisätiloissa.

Aktiviteetit, Pikkujoulut, Polttarit, Ryhmät, Ryhmät, Työhyvinvointi-, virkistys- ja valmennuspalvelut
VARAUSPYYNTÖ - Ohjatut Superkisailut -

a 36.00 / hlö


 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen