Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Lohipilkki erälammella


65.00


/ aikuinen. Kysy tarjous ryhmällesi

Tule kokeilemaan talvikalastusta leppoisaan tapaan. Lohipilkki järjestetään Tahkon alueella sijaitsevan erälammen huikaisevan kauniissa talvimaisemissa.

Pilkillä on mukana ammattitaitoinen kalastusopas, joka antaa tarvittavan opastuksen pilkkikalastukseen ja kairaa puolestasi reiän jäähän. Syvään ja kirkasvetiseen lampeen on istutettu kirjolohia (2-4kg). Pilkkimisen lomassa nautimme retkieväitä ja lämmintä juotavaa nuotion äärellä eräkodassa. Erinomaista ajanvietettä vaikka koko perheelle.


Ohjelma sopii myös isommille ryhmille, jolloin lampi on kokonaan ryhmän yksityiskäytössä. Järjestä vaikka firman tai suvun omat pilkkikisat! Kysy tarjous ryhmähinnoista.

Ryhmän vähimmäiskoko 3 henkilöä. 
Ohjelma sisältää: Tarvittavat pilkkivälineet, kalastusluvat, oppaan palvelut, retkieväät. Saalisrajoitus 1 kala/hlö (kalojen koko n. 2,5kg-4kg), lisäkalat painon mukaan 14€/kg.

 

Kesto
3 tuntia
Hinta
65,00€/aikuinen
45,00€/lapsi 7-13 v.

Kysy ryhmätarjousta!
Varaukset: Ennakkovarauksella.


Huomioitavaa

Huomioi pukeutumisessa, että jäällä voi ajoittain olla hyyhmää/vettä. Pilkkiminen mahdollista vain jäätilanteen salliessa. Kauttamme on mahdollista vuokrata lämpöhaalareita ja saappaita. Pilkkireissuun voimme yhdistää myös moottorikelkkasafarin, kysy tarjous!

HUOM. Jäälle on mahdollista ottaa mukaan myös savustuskaappi, jolloin voidaan tarjota lämmintä savukalaa jäällä.

Aktiviteetit, Kalastus, Ryhmät
VARAUSPYYNTÖ - Lohipilkki erälammella -

a 65.00 / aikuinen. Kysy tarjous ryhmällesi


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen