Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

SUPERKISAILUT


29.00


/ alk. hlö

Haasta kollegat, ystävät tai vaikka oma perhe! SuperKisailut Tahko Spalla SuperCornerissa. SuperKisailut sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Liikunnallisella twistillä toteutetut nauruhermoja kutkuttelevat leikkimieliset tai tiukan totiset kisailut aikuisryhmille. Lajeina polkuautoviesti etuperin tai takaperin, vauhdikas Super Touch reaktiopeli, foamiallasuinti, superlonpalikoita kainalossa, Superball, Superstepper, frisbeegolf, parkour, tsäbä, palikkatorni, paperitorni, sokkopalapeli, mölky, puttaus, jengipingis tai moni muu vaihtoehtoinen laji.

Kesto: Tunnista kolmeen tuntiin. Neljä lajia => tunti, 5-6 lajia => puolitoista tuntia, seitsemän lajia => 2 tuntia, 10 lajia => n. 3 tuntia
Ryhmän koko: neljästä jopa noin sataan henkilöä. Myös ryhmän koko vaikuttaa ajankäyttöön ja isompien (yli 25 osallistujaa) ryhmien toteutukset suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Voittajajoukkueen jäsenet saavat palkinnoksi SuperParkin tramppasukat.

Kisailut toteutetaan yleensä 3-7 hengen ryhmissä ja ohjattuina silloin hinta on
1h kisailu 29 € / osallistuja

1,5h kisailut 32 € / osallistuja
2h kisailut 38 € / osallistuja
Yli 25 hengen ryhmille kannattaa pyytää hintatarjous

Alle 15 hengen ryhmät voivat toteuttaa kisailun myös omatoimisesti, jolloin ryhmä saa aluksi ohjaajalta kisailukortit (lajiohjeet sekä pistetaulukot) ja hoitaa kisailun omaan tahtiinsa puistossa ja ohjaaja hoitaa lopussa palkinto "seremonian". Hinta muodostuu tällöin seuraavasti
1h kisailu 24 € / osallistuja ja 2h kisailut 29 € / osallistuja

Sesonkiviikoilla ja etukäteen tiedossa olevien vilkkaiden päivien kohdalla emme yleensä ota kisailuryhmiä puiston normaalien aukioloaikojen aikaan, vaan pyritään löytämään ruuhkaton toteutusaika esim. päivän alusta tai lopusta. (tällaisia yksittäisiä päivä ovat esim. Tahkon kauden avajaispäivä, uudenvuodenpäivä ja pääsiäislauantai ). Yli 30 hengen ryhmien kanssa suosittelemme privapuistovarausta.
Kisailuryhmän tulee ottaa huomioon se, että päihtyneenä ei voi tulla kisailemaan (puistossa on myös lapsia)! Omia alkoholijuomia ei saa tuoda puistoon muuten kuin privavuorolla ja silloinkin vain erikseen sovitusti.

 
VARAUSPYYNTÖ - SUPERKISAILUT -

a 29.00 / alk. hlö


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen