Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Superkisailut


26.00


/ alk. hlö

Haasta kollegat, ystävät tai vaikka oma perhe! SuperKisailut Tahko Spalla SuperCornerissa. SuperKisailut sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

 SuperKisailut iskevät nauruhermoon liikunnallisella twistillä, leikkimielisessä kisailussa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

SuperKisailut on tiimikisailu, jossa joukkueet testaavat puistossa erilaisia lajeja ja liikkuvat kevyesti samalla hauskaa pitäen. SuperKisailujen kesto on noin 90-120 min. Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka lähtevät puistoon suorittamaan rasteja. Tiimit kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Kisailussa saa kevyttä liikuntaa ja se sopii kaiken kuntoisille.

Kisailuiden tarkoituksena on yhteishengen kohottaminen ja hauskanpito! Itsenäisissä kisailuissa työntekijämme opastaa alkuun ja suorittaa palkintojen jaon. SuperCornerin puolesta tulee ohjeiden anto sekä palkintojen jako, mutta aktiviteettipuiston puolella joukkueet toimivat itsenäisesti kisailukorttien ohjeiden mukaisesti.


* ESIMERKKILAJEJA (lajit voivat vaihdella)

    Rohkeat rallikuskit - Ota haaste vastaan ja selvitä kuka on polkuautoradan taitavin kuski.
    Kiekkokingit - Laukaise kiekko mahdollisimman lujaa, tutka näyttää nopeuden. Kuka on lämärikunkku?
    SuperStepper - Kuka on porukan supersteppaaja, kenen jalat ovat vikkelimmät?
    ​Viheriön valtiaat - Kuka on minigolfin viheriön valtias?
    PesisStarat - Ole lyöjä tai lukkari, tutka mittaa pesislyöntien nopeuden.
    
     
    Extra-rasti: Uinti foam-altaassa - Vaahtomuovikuutioiden seassa on pehmoista polskia - vaan onko sittenkään niin helppoa? Huom! Toteutus  mahdollista vain arkipäivisin tiettyinä aikoina, kysy lisää varaustiedustelun yhteydessä!

 

Kisailun jälkeen voi vapaasti jäädä testailemaan eri aktiviteetteja.

 

Aktiviteetit, Pikkujoulut, Polttarit, Ryhmät, Ryhmät
VARAUSPYYNTÖ - Superkisailut -

a 26.00 / alk. hlö


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen