Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     SuomeksiFI | In englishEN

Vetreäksi Method Putkistolla

Vetreäksi Method Putkistolla


Kysy tarjous

Kauttamme erilaisia ohjelmia alkaen tunnin kestoisista ohjelmista.

Method Putkisto on syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, jonka sanotaan parantavan kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja lisäävän oman kehon tuntemusta. Peruajatuksena on pidentää kehon lyhyitä ja kireitä lihaksia syvävenytysharjoitteilla, jolloin keho palautuu takaisin neutraaliasentoonsa. Neutraaliasento ja sen hallinta on Method Putkiston oppien mukaan onnistuneiden fyysisten suoritusten perusta.

Method Putkistolla on useita yhtymäkohtia Pilatekseen. Ulkomaillakin tunnetun ohjelman on kehittänyt suomalainen Marja Putkisto.

Method Putkisto perustuu tietotaitoon ja Method Putkisto -menetelmään. Method Putkisto ammattilaiset työskentelevät perustanaan ihmisen luovuus ja kyky uusiutua. Ohjauksen taito on tiedon siirtämisessä käytäytäntöön. Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -tunteja antavat vain rekisteröidyt Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -ohjaajat. Method Putkisto -tavaramerkki takaa LAADUN; ohjaajakunta on jatkuvassa täydennyskoulutuksessa ja vuorovaikutuksessa Method Putkisto Instituutin kanssa tarkistaen, hioen ja syventäen taitojaan. Tahkolla kauttamme ohjaamassa on ainoastaan ammattilaiset!

 

 

Aktiviteetit, Pikkujoulut, Ryhmät
TARJOUSPYYNTÖ - Vetreäksi Method Putkistolla -

a 0.00 Kysy tarjous

 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen