Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ
PIKKU MÄKELÄ

PIKKU MÄKELÄ


48.00


alk./ vrk

Viihtyisä huoneisto Ison Mäkelän päädyssä. Lisätilaa Isossa Mäkelässä majoittuville tai edullinen majoitus jopa kuudelle, lemmikit sallittuja.

Toimiva ja edullinen huoneisto 2-4 hlölle, mutta tarvittaessa jopa 6 hlö voi majoittua. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava, plussaa tilavasta jääkaapista (jenkkikaappi) ja sijainnista. Asunnossa WIFI. Sähkölämmitteinen sauna, pyykinpesukone. Vessoja 2 kpl. Lemmikkien tuonti sallittu.  Sijainti on hyvä, tästä on helppo lähteä hiihtämään, patikoimaan tai lenkille koiran kanssa. Tahkon keskustaan 2,5 km. Loma- Rantalan muut mökit ja tilausravintola Jokke's Stube 500 metrin päässä.

Huoneistossa on tupakeittiö, jossa kaksi sänkyä ja levitettävä sohva. Lisäksi erillistilassa on verhoilla eristetty makuusoppi kahdelle. Lemmikit ovat sallittuja, lemmikin tuonnista lisämaksu on 30 euroa. Naapurin Isossa Mäkelässä on reilusti tilaa, Pienen Mäkelän kanssa majoittumaan sopii jopa 21 hlö.

 

 

Majoitus
VARAUSPYYNTÖ - PIKKU MÄKELÄ -

a 48.00 alk./ vrk


 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen