Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

TYKY-päivä Tahkolla kevät / kesä ja syksy

TYKY-päivä Tahkolla kevät / kesä ja syksy


73.00


€/hlö

Tässä päiväretkessä yhdistyvät reippailu luonnossa, Tahkon upeat maisemat, maittava ruoka ja ripaus savolaista lupsakkuutta. Aamupäivään kuuluu yhdessäoloa ja lounaan jälkeen omavalintaista tekemistä.

Klo 10.00 aloitus Tahkolla.  Tervetulokahvit ja suolainen kahvileipä.

Klo 10.30-12.00 Patikointiretki.
Patikoinnin lomassa kuullaan tarinoita alueen historiasta nykypäivään oppaan kertomana. Mukana on myös ripaus savolaishuumoria ja kauniita maisemia. Patikointireitti voi kulkea esim. Huutavan Holman luonnon-suojelualueen läpi, jonka varrella pääsee tutustumaan Tahkon alueelle harvinaiseen lehtomaiseen maastotyyppiin.  

Klo 12.00-13.00  Lounas.

Klo 13.00 Aktiviteetit oman valinnan mukaan (lisämaksu ) tai reippailua omatoimisesti Tahkoon tutustuen. Tutustu Tahkon patikointireitteihin, Tahkon portaisiin  tai frisbeegolf-ratoihin omatoimisesti tai varaa lisäaktiviteetti kauttamme.

Klo 15.00  Nautitaan kahvit ja makea kahvileipä ennen kotiin lähtöä.

Yhteisen ohjelman hinta 73 € / hlö sisältäen tervetulokahvit, ohjatun patikoinnin ja lounaan sekä iltapäivän kahvit makean kahvileivän kera. Lisäaktiviteetti oman valinnan mukaan, joko Tahkon ilmaisista tekemisistä tai lisähintaan.

Esimerkkejä lisäaktiviteeteista:
Paintball, ohjattu vesijumppa, kylpyläkäynti, keilaus, SuperCorner-liikuntaa puistossa, e-Fatbike-vuokraus , melonta, ratsastus...

Ota yhteyttä niin suunnitellaan ryhmällesi mukava TYKY -päivä Tahkolle!

 

Aktiviteetit, Kokoukset, Ryhmät, Ryhmät, Työhyvinvointi-, virkistys- ja valmennuspalvelut
VARAUSPYYNTÖ - TYKY-päivä Tahkolla kevät / kesä ja syksy -

a 73.00 €/hlö


 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen